RESERVEREN

DINER

Om mee te beginnen
Oesters - Creuses “Fine Claires” € 2,75 per stuk
Met citroen en vers gemalen peper
Vers gebakken vloerbrood € 4,75
Met roomboter, olijfolie en zeezout

Voorgerechten
Gegratineerde champignons uit de oven € 6,50
Met Roquefort en peer
Tartaar van zeebaars € 7,50
Met basilicumcrème, radijs, zongedroogde tomaatjes en green-peez
Verse calamari € 7,50
Geserveerd met citroen en knoflookdip
Coquilles € 9,50
Met rettichsalade en limoen-vinaigrette
Carpaccio van verse ossenhaas € 9,95
Basilicumpesto, rucola en geroosterde pittenmix

De voorgerechten kunnen ook volgens het ‘Shared Dining´-principe worden geserveerd: lekker samen genieten van verschillende gerechtjes! € 12,50 p.p.

Soepen
Provençaalse uiensoep € 4,50
Gegratineerd met kaas
Zuid-Franse tomatensoep € 4,50
Van verse tomaten, Provençaalse kruiden, antiboise en basilicum-crème

Hoofdgerechten
Plat du jour € 10,00
Dagvers, geserveerd met aardappelgarnituur en warme groenten
Pasta linguini* € 14,50
Met truffel en paddenstoelen, bosui, room en knoflook
Salade chèvre chaud € 14,50
Geitenkaassalade met appel, dadelsiroop en geroosterde walnoten
Kaasfondue op Zwitserse wijze* € 15,50
Met witte wijn, groenten en vloerbrood
Coq au vin € 16,50
Franse klassieker: piepkuiken in rode wijnsaus met meloeskes en laurier
Ossobuco € 16,50
Gestoofde kalfsschenkel met kalfsjus en salie
In roomboter gebakken zalm € 16,50
Met beurre-noisette en basilicumpesto
Gebakken gamba’s* € 17,50
Met rode peper, knoflookboter en dipbrood
Entrecote (220 gr.) € 19,50
Met beurre de Paris en knoflook
Tournedos Rossini € 24,50
Geserveerd met eendenlever, sherry en jus de veau

Hoofdgerechten worden geserveerd met een verse salade en, m.u.v. de gerechten gemarkeerd met *, met warme seizoensgroente en aardappelgratin. Meerprijs friet met mayonaise € 2,50

De hoofdgerechten kunnen ook volgens het ´Shared Dining´-principe worden geserveerd: lekker samen genieten van verschillende gerechtjes! € 20,50 p.p.

Nagerechten
Crème brûlée € 6,50
Met Pernod, witte chocolade, pistache en gebrande suiker
Tiramisu € 6,50
Met savoiardi, mascarpone, pure chocolade en cacao
Merengue € 6,50
Met gelei van Limoncello, citroen, dragon en witte chocolade
Coupe met verschillende soorten Italiaans schepijs (Italini) € 7,50
Met slagroom en likeur (Amaretto, Sambuca of Frangelico)
Gekaramelliseerde ananas € 6,50
In bruine rum met Málaga-ijs en slagroom
Proeverij van desserts (v.a. 2 pers.) € 12,50
Kaasplankje € 12,50
Selectie van 5 mediterrane kazen met chutney, noten en druiven